BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 28, 2009

~ it's mE ~


Salam...erm...since sume member2 mem'bz' kan diri wat blog...kali ni ty lak sibuk gk nak wat...hehe...sblm ni cam maleh je nk buat (senonya xbape pndai tu sbb maleh nk wat..ahak..:P)...gpon slalu aktif ngan tagged n facebook je..fs skang pn dh jrg update....huhu.....k la...so entry kali ni xder nak citer pe...cuma psl tuan punya blog ni je..(sayalah orgnya..hehe)...so mana-mana yang xkenal diri ty...mari kita knl2an...leh mengeratkan silaturrahim sesama kita....(ecehh...hehehe)....n pada member2 lama masa sek,kolej dlu sile2 add ty...leh kita tau perkembangan diri masing2...maklumla....ader yang lama xjmpa...(rindu korg sumer...uhuk..)

8 comments:

»-((¯`»BeAuTy«´¯))-» said...

salam kak..wah2..best da blog die...ade widget2 da..heheh..kalo nak mintak tolong tnya la adikmu ini...good job kak!!!!semoga rajin berblog k...

nizam_5282 said...

waa...

Lie @ psycho said...

btol tu mari la erat kan silaturahim hehehe biar saya mula kan nama sy lie org kampung pggl sy lionel messi muahahahahahahaha

ZiAty9999 said...

fara : ala..blog akk xsantek cam blog dia tuh...hehehe...xper nnti pe2 yg akk xtau sila beri tnjur ajr ek..:P

mazli : aper yg ko waa tu?hehe..anyway thanx sbb byk bri tnjuk ajor..hehe..

lie : wakakaka...sile2 eratkan silaturrahim..haha..

nizam_5282 said...

Pade lie... nama saya nizam... Tapi fergusen panggil saya Ronaldo... Say ni pemain pinjaman je... Nanti saya main untuk team perak pulak...

ZiAty9999 said...

uiks..bkn ko kaki bangku ke mazli?hehehe..:P

nizam_5282 said...

Kaki aki pake kasut tak pake bangku...

ZiAty9999 said...

tu perumpamaan le incik mazli...adesssla...hehehe...:P